• Opdrachten Vallourec
 • Opdrachten Vallourec

Opdrachten Vallourec

27 januari 2020

 

Recent verwierf Rhenania twee mooie opdrachten. Het eerste project is eind november van start gegaan en betreft de coating van 12,5 km pijpleiding voor eindklant Hurricane Energy. Het tweede project in januari en gaat om 32,5 km voor Shell. Beide projecten worden uitgevoerd voor opdrachtgever Vallourec. Deze Franse multinational is wereldwijd een van de belangrijkste pijpleidingfabrikanten.

 

Eindklanten Hurricane Energy en Shell exploiteren olie- en gasvelden in de Noordzee. De leiding die wordt gecoat voor Hurricane Energy wordt straks ingezet in de Greater Warwick Area (GWA) ten westen van de Shetlandeilanden. Het project voor Shell betreft het Pierce veld dat ten oosten van het Schotse Aberdeen in de Noordzee ligt.

 • nieuws

  Single Layer coating test Single Layer coating test

  Single Layer coating test

  Fusion Bonding Epoxy (FBE) is een anti-corrosie coating dat bescherming biedt aan buizen met een kleine en grote diameter.

 • nieuws

  Rhenania biedt nu ook Single Layer Coating aan Rhenania biedt nu ook Single Layer Coating aan

  Rhenania biedt nu ook Single Layer Coating aan

  Rhenania is een kwalificatietraject ingegaan van een nieuw product Single Layer Fusion Bonded Epoxy, oftewel FBE. FBE is een anti-corrosie coating dat bescherming biedt aan buizen met een kleine en grote diameter.

 • nieuws

  Nieuwe Straalmachine Nieuwe Straalmachine

  Nieuwe Straalmachine

  Rhenania gaat een aantal drukke weken tegemoet. Om de capaciteit uit te breiden en flexibeler te kunnen opereren, heeft het bedrijf geïnvesteerd in een nieuwe straalmachine voor de RVS productielijn.

 • nieuws

  Cut Back Cut Back

  Cut Back

  Het bewerken van de coating aan een buiseinde – het maken van de zogenaamde cut back- werd bij Rhenania altijd gedaan door handmatig snijden of machinaal borstelen.