• QHSE

Kwaliteit, gezondheid, veiligheid en milieu

Het kwaliteitssysteem van Rhenania schrijft op alle niveaus van de organisatie instructies en richtlijnen voor aan het personeel. Doel van dit systeem is het waarborgen van de kwaliteit, effectiviteit en veiligheid.
Om de kwaliteit van de producten en diensten continu te bewaken wordt gebruik gemaakt van het 'Quality Assurance' (QA) systeem. Het scherp controleren van de veiligheids-, gezondheids-, welzijns- en milieumaatregelen bevordert de veiligheid van het personeel én dat van de omgeving.

Rhenania beschikt over de volgende certificaten van Det Norske Veritas:

Het dagelijks inspecteren en testen van de gebruikte materialen en bekledingen zijn essentieel voor het kwaliteitssysteem van Rhenania.

 • nieuws

  Rhenania biedt nu ook Single Layer Coating aan Rhenania biedt nu ook Single Layer Coating aan

  Rhenania biedt nu ook Single Layer Coating aan

  Rhenania is een kwalificatietraject ingegaan van een nieuw product Single Layer Fusion Bonded Epoxy, oftewel FBE. FBE is een anti-corrosie coating dat bescherming biedt aan buizen met een kleine en grote diameter.

 • nieuws

  Cut Back Cut Back

  Cut Back

  Het bewerken van de coating aan een buiseinde – het maken van de zogenaamde cut back- werd bij Rhenania altijd gedaan door handmatig snijden of machinaal borstelen.

 • nieuws

  Nieuwe Straalmachine Nieuwe Straalmachine

  Nieuwe Straalmachine

  Rhenania gaat een aantal drukke weken tegemoet. Om de capaciteit uit te breiden en flexibeler te kunnen opereren, heeft het bedrijf geïnvesteerd in een nieuwe straalmachine voor de RVS productielijn.

 • nieuws

  Single Layer coating test Single Layer coating test

  Single Layer coating test

  Fusion Bonding Epoxy (FBE) is een anti-corrosie coating dat bescherming biedt aan buizen met een kleine en grote diameter.