• QHSE

Kwaliteit, gezondheid, veiligheid en milieu

Het kwaliteitssysteem van Rhenania schrijft op alle niveaus van de organisatie instructies en richtlijnen voor aan het personeel. Doel van dit systeem is het waarborgen van de kwaliteit, effectiviteit en veiligheid.
Om de kwaliteit van de producten en diensten continu te bewaken wordt gebruik gemaakt van het 'Quality Assurance' (QA) systeem. Het scherp controleren van de veiligheids-, gezondheids-, welzijns- en milieumaatregelen bevordert de veiligheid van het personeel én dat van de omgeving.

Rhenania beschikt over de volgende certificaten van Det Norske Veritas:

Het dagelijks inspecteren en testen van de gebruikte materialen en bekledingen zijn essentieel voor het kwaliteitssysteem van Rhenania.

 • nieuws

  Nieuwe LinkedIn pagina Rhenania Nieuwe LinkedIn pagina Rhenania

  Nieuwe LinkedIn pagina Rhenania

  Bezoek de nieuwe pagina van Rhenania op Linkedin en volg ons voor het laatste nieuws.

 • nieuws

  Nieuwe Managing Director voor Rhenania Nieuwe Managing Director voor Rhenania

  Nieuwe Managing Director voor Rhenania

  Verder bouwend aan de toekomst van Rhenania is 15 April j.l. onze nieuwe Directeur, Henk-Jan Dekker, begonnen. Wij zijn er van overtuigd dat zijn positieve energie zal zorgen voor nog meer groei en succes.

 • nieuws

  Nieuwe Plant Manager Rhenania Nieuwe Plant Manager Rhenania

  Nieuwe Plant Manager Rhenania

  Maandag 01 april j.l. is onze nieuwe plant manager, Martin Gelderman, gestart. Wij wensen Martin heel veel succes, een mooie carrière en een lang dienstverband bij Rhenania

 • vacature

  Enthousiaste Medewerker Logistiek Enthousiaste Medewerker Logistiek

  Enthousiaste Medewerker Logistiek

  Wij zijn op zoek naar een enthousiaste versterking met ambitie voor onze afdeling Logistiek. Ben je geïnteresseerd om onderdeel te worden van dit dynamische team reageer dan snel.